Szeretettel köszöntelek a Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu közösségi
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu közösségi
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu közösségi
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu közösségi
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Hagyományos Kínai Orvoslás-egészség- www.wudangshanhu.5mp.eu vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A legnagyobb
hátrányuk a termékeknek, hogy nem ét- vagy tejcsokoládéból álló burokkal
készülnek, hanem kakaós ét- vagy tejbevonómasszából, amelynek
táplálkozásbiológiai értéke kisebb, mint a csokoládéé. A bevonómasszának
- a Magyar Élelmiszerkönyvi szabályozás alapján - kisebb a
kakaótartalma, és a jó minőségű, drágább kakaóvajat hidrogénezett
növényi zsiradékkal helyettesítik, amelynek ráadásul nagy a
transzzsírsav-tartalma. A vizsgált 19 termékből mindössze kettőnél
(azonos márka) találtak csokoládéból készült bevonatot.
Az
ízesített termékek piacán a gyümölcskészítmények gyümölcshányadában nem
találtak nagy eltérést az átlagtól, és minőségi összetételében is
elenyésző különbség van. Ugyanakkor a gyümölcsös rudikra jellemző, hogy a
túró jóval kisebb arányban van jelen, mint a natúr rudikban, ugyanis
sok esetben a bevonat nagyobb arányban szerepel, mint maga a túró.
(MTI)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!